Vognmand John Hansen

Profil

Virksomheden bag Vognmand John Hansen har eksisteret siden 1967. I sin nuværende form har Vognmand John Hansen 25 års jubilæum i 2010.

Altså en virksomhed med omfattende erfaring inden for specialtransport.

Vognmand John Hansen tager sig af alle led i transportprocessen, hvorfor du undgår omlæsninger og andre fordyrende mellemled. Vi har heller ingen transportskader, da vi kører direkte fra A til B uden at læsse bilerne om.

De rigtige varer – til den rigtige tid

Hos John Hansen sætter vi en ære i at give vores kunder den bedst mulige betjening. Det er vores målsætning at levere de rigtige varer til den aftalte tid. Og selvfølgelig altid til konkurrencedygtige priser.

Vognmand John Hansen klarer opgaver inden for:

  • Krankørsel
  • Containerkørsel
  • Specialtransport af gaffeltrucks, pallestablere og andre maskiner
  • Udlejning af kontorer, lagerlokaler og industrihaller

Vi beskæftiger i alt 9 mand hos Vognmand John Hansen. 7 chauffører klarer transporten, mens John og Inge står for det administrative. Dertil har vi også en lagerchef, da Toyata Material Handling har outsourcet al lagerstyring til os, så vi styrer et par tusind m2 lager.

Medlem af DTL og DI

Vognmand John Hansen er medlem af brancheorganisationerne DTL (Dansk Transport og Logistik) samt DI (Dansk Industri). Det er din garanti for en seriøs vognmand, der tager sine kunder alvorligt.

Få et uforpligtende tilbud på specialtransport

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på specialtransport opgaver – kontakt os gerne.

Kontakt
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende