Krankørsel

Krankørsel

Vi tilbyder krankørsel med 14 tons kran og 19 tons kran. Vi kører med byggematerialer, sand, sten, grus og klarer container transport. Vi står altid parat til at give dig et uforpligtende tilbud på krankørsel.

Kontakt
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

Kraner til byggebranchen

Du kan hyre vores kraner, hvis du skal have:

  • Kørt byggematerialer ind på pladsen
  • Kørt sand, sten og grus ud
  • Transporteret containere

25 års erfaring med krankørsel

Vognmand John Hansen har mere end 25 års erfaring med krankørsel. Denne erfaring betyder, at vi med sikker hånd giver vores kunder den bedste form for betjening. Vi leverer til aftalt tid til konkurrencedygtige priser.

14 tons kran

Vores 14 tons kran er en Volvo FL7. Det er en to-akslet kranbil, med en 14 tonsmeter kran, der har en rækkevidde på 8,7 meter.

19 tons kran

Vores 19 tons kran er en Volvo FM9. Denne kranbil har tre aksler og en 18,2 tonsmeter kran. Kranen har 4 hydrauliske udskud og en rækkevidde på 14,3 meter.

Alsidig krankørsel

Nogle af de større kunder hos Vognmand John Hansen er højspændingsfirmaerne N1 og Delpro. Begge arbejder med elforsyning og vi har løst mange kranopgaver på stationer – fx ved reparation af porcelænsklokker.

Foruden opgaver indenfor højspænding udfører Vognmand John Hansen også mange opgaver for byggebranchen.

Vi klarer traditionelle såvel som utraditionelle kranopgaver og giver altid gerne et uforpligtende tilbud

Kontakt
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

Krankørsel i hele Midtjylland

Med base i Ulstrup kører vi krankørsel i hele Midtjylland. Er der en særlig kranopgave, du skal have løst, så kontakt os på 40 86 79 99 – så kommer vi med et uforpligtende tilbud.