• Lagerlokaler hos John Hansen
  • Lagerlokaler hos John Hansen

Containerkørsel

Vi tilbyder containerkørsel. Med base i Langå klarer vi transport af containere i hele Midtjylland. Vi står altid parat til at give dig et uforpligtende tilbud på containerkørsel.

Kontakt
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende

Containerkørsel – for private og erhverv

Vognmand John Hansen klarer containerkørsel for både privatpersoner og virksomheder. Står du med en byggeopgave, hvortil der skal bruges containere? Kontakt os og få et tilbud på containerkørsel, hvad enten du er privatperson eller virksomhed.

25 års erfaring med containerkørsel

Vi har mere end 25 års erfaring med transport af containere. Vores lange erfaring gør, at vi ved hvordan vi giver vores kunder den allerbedste betjening. Vores priser er konkurrencedygtige og vi leverer altid til aftalt tid.

Kraner til containerkørsel

Vores kranbiler klarer containerkørsel og får uden besvær dine containere ind på byggepladsen, placeret nøjagtig hvor du har brug for dem.

Alsidig containerkørsel

Vi klarer både store og små opgaver inden for containerkørsel. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave inden for containerkørsel.

Kontakt
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes uforpligtende
Containerkørsel i hele Midtjylland

Vores base ligger i Langå og herfra kører vi med containere i hele Midtjylland. Er der en særlig opgave inden for containerkørsel, du skal have løst, så kontakt os på 40 86 79 99 – så giver vi dig et uforpligtende tilbud.